HTML

Dénes Tamás

Műsorvezető, PR-os, rádiós, televíziós, újságíró , ugyanakkor boldog apa, szerető pasi vagyok, aki lelkesedik a fociért, a zenéért, az utazásokért, a jó könyvekért és filmekért, a különleges ételekért, szereti a finom italokat és még bízik az emberekben – még ha ez kissé cukormázasan is hangzik. Véleményem viszont van – dögivel…

Címkék

2011 (1) 27 (1) almodovar (1) amy (1) apa (1) banderas (1) barátok (1) bea (1) belváros (1) bringa (1) budapest (7) buli (1) chuck (1) csajok (2) csoport (1) dán (1) dénes (1) dublin (1) élmények (1) énekes (1) érintés (1) esküvő (1) ész (1) évesen (1) évnyitó (1) fagyi (1) férfi (10) férfiak (4) fesztivál (1) film (3) fiú (1) foci (1) főnök (1) forever (1) freddie (1) futball (1) gát (1) george (1) geszti (1) gyerekek (1) gyereknevelés (1) haj (1) halt (1) haverok (1) házasság (1) híd (1) hölgy (1) holland (1) iskola (2) kapcsolat (3) karácsony (1) karácsonyfa (1) karda (1) káromkodás (1) kerékpár (1) kívánságműsor (1) kodály (1) koncert (3) kopaszi (1) korkülönbség (1) legjobb (1) magyar (1) majka (1) meg (1) mercedes (1) michael (1) miniszoknya (1) misi (1) mosoly (1) mozi (2) nemzeti (1) (9) nők (6) nőknek (2) norris (1) nyár (2) ősz (1) párkapcsolat (1) pasi (1) pasik (1) patkányok (1) páva (1) péter (1) piknik (1) polgármester (1) politika (1) pozsonyi (1) prince (2) program (1) queen (1) rádió (1) rákóczi (1) részegen (1) short (1) szabadesés (1) szakítás (1) szemmel (2) szeretet (1) sziget (4) szőrtelen (1) szülők (1) takarékosság (1) tamás (1) tanárok (1) tank (1) test (1) tetoválás (1) túlélte (1) tv2 (1) udvarlás (1) ünnep (1) vágta (1) vakáció (1) valentin nap (1) való (1) városlakó (1) veszekedés (1) világ (1) vilnius (1) víz (1) winehouse (1) zene (1) zenészek (1) Címkefelhő

A műsorvezető, akinek mindenről van véleménye...

2011.12.16. 10:15 DénesTamás

Kiskarácsony, nagykarácsony

Címkék: ünnep karácsony szeretet karácsonyfa

FÉRFI SZEMMEL NŐKNEK

pénteki rovatom a csajos csoport részére 

 

Itt van a nyakunkon a Karácsony, még ha eddig az időjárás nem is éreztette mindezt velünk. A reklámozók és a marketingesek viszont már november közepén rohamra indultak és azóta csak fokozódik a nyomás. Sokaknak problémát okoz, hogy abból a bizonyos félretett pénzből ki-mit kapjon, belefér-e a keretbe, van-e még olyan a boltban, szaküzletben és egyáltalán…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tehát a nagy karácsonyi vásárlási őrület a gazdasági válságban is működik, jelenthetjük ki büszkén és ez sokaknak jelent szorongást, még annak ellenére is, ha van a bukszában megfelelő összeg. Mert a Karácsonynak olyannak kell lennie! Jónak. Szépnek. Tökéletesnek. Mindenkinek örülnie kell. Minden legyen olyan, mint a nagykönyvben. Meg az emlékeinkben. Mert az akkor nagyon szuper volt!
Hát a Karácsony nem mindig sikerül úgy. Mert a fa nem akar az istenért sem belemenni a tartójába, a hal kisebb, mint amit számoltunk a halászléhez, a szülők késnek és különben is ki akart két egyforma szürke, műszálas zoknit? És az ajándékaink sem aratnak olyan átütő sikert, mint amit terveztünk, a csillagszóró pedig újabb lyukat ütött a nagymami perzsaszőnyegén. A gyerekek lerántják szaladgálás közben a kabáttartót és a macskának sem tetszik a fenyőfa a futófényekkel.
De minek ez a túlzott izgalom a szeretet ünnepének nevezett napon? Miért nem lehet ez tényleg a szeretet napja? 
Mi van, ha műanyag a fa? Mi van, ha nem hatfogásos vacsora várja a családot, csak egy tökös kis halászlé vásárolt bejglivel? Mi van, ha a csengőszó előtt leülünk egy-egy kupica Unicummal és beszélgetünk egy jót? Mi van, ha mindenki csak egy nagyon jelképes ajándékot kap? Vagy valami egyszerű, de poénost? Mi van, ha nem kötünk nyakkendőt? És mi van, ha még egy feles után bújócskázunk a gyerekekkel? És még beszélgetünk? Semmi áhítat, csak annyi, hogy együtt vagyunk és beszélgethetünk kötöttségek nélkül?
Semmi feszkó, semmi kötöttség. És ha a fa nem készül el, akkor együtt, közösen díszítjük fel, mert a Télapó/Jézuska nem ért rá, mert elrontották a rénszarvasok a gyomrukat és nem ért ide.
És az ajándékok és a vacsora után még egy jó beszélgetés, mert ez a legjobb, kilazulva.
Ez így ideális. Karácsonyos – szeretet ünneplés, idegbaj nélkül. Nekem.
 
 
támogatta: Senia Events

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://denestamas.blog.hu/api/trackback/id/tr963468087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása