HTML

Dénes Tamás

Műsorvezető, PR-os, rádiós, televíziós, újságíró , ugyanakkor boldog apa, szerető pasi vagyok, aki lelkesedik a fociért, a zenéért, az utazásokért, a jó könyvekért és filmekért, a különleges ételekért, szereti a finom italokat és még bízik az emberekben – még ha ez kissé cukormázasan is hangzik. Véleményem viszont van – dögivel…

Címkék

2011 (1) 27 (1) almodovar (1) amy (1) apa (1) banderas (1) barátok (1) bea (1) belváros (1) bringa (1) budapest (7) buli (1) chuck (1) csajok (2) csoport (1) dán (1) dénes (1) dublin (1) élmények (1) énekes (1) érintés (1) esküvő (1) ész (1) évesen (1) évnyitó (1) fagyi (1) férfi (10) férfiak (4) fesztivál (1) film (3) fiú (1) foci (1) főnök (1) forever (1) freddie (1) futball (1) gát (1) george (1) geszti (1) gyerekek (1) gyereknevelés (1) haj (1) halt (1) haverok (1) házasság (1) híd (1) hölgy (1) holland (1) iskola (2) kapcsolat (3) karácsony (1) karácsonyfa (1) karda (1) káromkodás (1) kerékpár (1) kívánságműsor (1) kodály (1) koncert (3) kopaszi (1) korkülönbség (1) legjobb (1) magyar (1) majka (1) meg (1) mercedes (1) michael (1) miniszoknya (1) misi (1) mosoly (1) mozi (2) nemzeti (1) (9) nők (6) nőknek (2) norris (1) nyár (2) ősz (1) párkapcsolat (1) pasi (1) pasik (1) patkányok (1) páva (1) péter (1) piknik (1) polgármester (1) politika (1) pozsonyi (1) prince (2) program (1) queen (1) rádió (1) rákóczi (1) részegen (1) short (1) szabadesés (1) szakítás (1) szemmel (2) szeretet (1) sziget (4) szőrtelen (1) szülők (1) takarékosság (1) tamás (1) tanárok (1) tank (1) test (1) tetoválás (1) túlélte (1) tv2 (1) udvarlás (1) ünnep (1) vágta (1) vakáció (1) valentin nap (1) való (1) városlakó (1) veszekedés (1) világ (1) vilnius (1) víz (1) winehouse (1) zene (1) zenészek (1) Címkefelhő

A műsorvezető, akinek mindenről van véleménye...

2011.12.09. 11:10 DénesTamás

Szőrtelen férfiak

Címkék: férfiak nők pasik szőrtelen

 

FÉRFI SZEMMEL NŐKNEK 

 
pénteki rovatom a csajos csoport részére
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Új időket élünk, ez kétségtelen. Sok minden változik körülöttünk és rajtunk is. És ez nem feltétlenül csak a műszaki cikkekre vagy a technikai haladásra értem, hanem – szó szerint – magunkra is. Mert ahogy Pajor Tamás mondta mély bölcsességgel egykoron némi mámor közepette: a divat mondja meg, hogy ki vagy! 
Persze nemcsak a ruháink vagy a cipőink változnak, hanem oly sokminden más is. Elég, ha frizura divatfotókat böngészünk, mondjuk a háború előttről vagy a hatvanas évekből, sőt a nyolcvanas évek frizkói is ma már derültséget keltenek, elég ha mondjuk Patrick Swayze sérójára pillantunk a Dirty Dancing-ben vagy Szerednyei Béla bundesligás rőzséjére a Linda sorozatban. A női és a férfi hajdivatok is cserélődnek egyaránt, mert még a legkonzervatívabbak is folyamatosan változnak. Ugyanez detto a pasiknál a bajusz- és szakáll divatra is igaz. Hogy nézne ma ki valaki egy klasszikus Kossuth-szakállban vagy mondjuk a XVI-XVII században elengedhetetlen Holland stílussal, amit ma maximum avittas amishok hordanak a japán turisták legnagyobb örömére.
És akkor most maradjunk a férfiaknál és az ő szőrüknél. Mert a női, haj alatt folyamatosan fogy, ez már tény, végig böngészve a Playboy Best of-ot 1980-tól a dzsungeltől a kifutópályán keresztül a sivatagig jutunk el a múltból a mába. Bár ennek némileg ellentmond, hogy Madonna legutóbb hónaljkutyával jelent meg egy fotózáson azt villantva és hogy – az általam is olvasott női honlap szerint – a trimmelt fanszőrzet van visszatérőben a’ la 90’s. (kép)
Szóval a pasikra térve, sokáig a szőrös férfiak voltak divatban, és most nem a neandervölgyi ősemberekre gondolok. Elvis Presley, Sean Connery, Tom Jones vagy itthon mondjuk Ernyei Béla és Komár László is büszkén mutatkoztak kiomló mellszőrzettel a hatvanas-hetvenes években, be sem gombolták nagyon az ingjeiket, hiszen ez egyfajta nőkábító védjegyük volt. Ma, 2011 végén, ez vajon csábító?
Az utóbbi évtizedben a nők után a férfiak is elkezdték “fogyasztani” a szőrzetüket. Előbb a férfi fanszőrzetek rövidültek a nőket úgy jó 10-15 év késéssel követve, majd a hónalj szőrzete következett, végül a mellkas. Ma már egy magára valamit adó pasi – pláne ha meg akar valahol félmeztelenül jelenni – következetesen kordában tartja szőrösségét. Az ápolt férfi divatja példaképekkel változott. Amíg a szőrösen ápolt, jól borotvált Pierce Brosnan volt James Bond a kilencvenes években, ezt a ruha alatti “borzosságot” követték férfiak milliói. Jött az új évtizedben a metroszexualitás divatja David Beckham-mel és ez már új, csupaszabb 007-est, Daniel Craig-et követelte Hollywoodtól. És így már Tom Cruise is jobban villanthatta kevésbé férfias mellkasát az új feltörekvő sztárokról nem is beszélve, akiknek a Gilette lett a legismertebb márka a Jim Beam vagy a Budweiser helyett és most ezt követi az ifjabb generáció. (kép)
De vajon a nők tényleg azt akarják? A környezetemben kutatva a nőknél most már igény, hogy a férfi is figyeljen arra, hogy a nemi szerv környéke ne hasonlítson az Amazonas őserdőre. Jogos. Ha mi, pasik elvárjuk az ápolt Vénusz-dombot egy nőtől, az a minimum, hogy mi is kordában tartjuk. A hónaljkutyára már változatosabb válaszok érkeztek, fogalmazzunk úgy, hogy “igény szerint” kategória. Valami olyasmi, mint az arcszőrzet, ki így, ki úgy szereti. A mellkasnál találkoztam a legnagyobb elutasítással, mármint a borotváltság iránt. Ezt nagyon is macsónak találják a nők. Szeretik, férfiasnak tartják. Talán a tomdzsonszos villantás ma már nem divat nyilvánosan, de az úgy tűnik a hálószobában kell még a magyar csajoknak.
A legvégére a lábak maradnak, ami már régen is a hölgyeknél lehetőség szerint csupasz volt, az uraknál pedig Isten adta: szőrös. Ez nem változott a versenykerékpárosokat leszámítva. Tudtommal.
Hogy mit hoz a szőr terén a holnap, nem tudom. De gyanítom, hogy egy pasin mennyi szőr marad, azt még mindig az asszonya mondja meg. Mert ez viszont változott az utóbbi években. Most már a nők diktálnak.
 
Ez a téma mára hölgyeim! Ha nem vagy a csajos csoport tagja, de szeretnéd kibeszélni a szőrös és szőrtelen pasikat, csatlakozz a csoporthoz itt.
 
Legyünk ismerősök Facebook oldalamon: Dénes Tamás műsorvezető
 
támogatta: Senia Events 
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://denestamas.blog.hu/api/trackback/id/tr873450263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tűzbonsai Lev 2011.12.23. 13:37:33

Az az érzésem, hogy pólusváltás előtt állunk, a nemek szintéjén is!
Felcserélődnek a szerepek!
A nők súlyt emelnek, bokszolnak, a férfiak pedig nevelik a gyerekeket, vezetik a háztartást,,,,

A metrószexuális férfiak ennek az előfutárai!

Ha komolyan végig gondolod, a nőkben, férfiakban meglévő lappangó, vagy már nem csak lappangó adottságokat, valóban lehetséges, hogy megtörténjen!

Úgy tudom, a mai napig fent maradt több népcsoport, ahol a nőké a vezető szerep.
Minimum 3, de lehet 5 ilyen van a Földön.

Mások azok az "államok", de nem a hormonok, csont + izomrendszer a döntő!

Szia: Bacskó Levente
T: 329 45 14
M: 30/ 98 28 935
www.tuzbonsai.hu
süti beállítások módosítása