HTML

Dénes Tamás

Műsorvezető, PR-os, rádiós, televíziós, újságíró , ugyanakkor boldog apa, szerető pasi vagyok, aki lelkesedik a fociért, a zenéért, az utazásokért, a jó könyvekért és filmekért, a különleges ételekért, szereti a finom italokat és még bízik az emberekben – még ha ez kissé cukormázasan is hangzik. Véleményem viszont van – dögivel…

Címkék

2011 (1) 27 (1) almodovar (1) amy (1) apa (1) banderas (1) barátok (1) bea (1) belváros (1) bringa (1) budapest (7) buli (1) chuck (1) csajok (2) csoport (1) dán (1) dénes (1) dublin (1) élmények (1) énekes (1) érintés (1) esküvő (1) ész (1) évesen (1) évnyitó (1) fagyi (1) férfi (10) férfiak (4) fesztivál (1) film (3) fiú (1) foci (1) főnök (1) forever (1) freddie (1) futball (1) gát (1) george (1) geszti (1) gyerekek (1) gyereknevelés (1) haj (1) halt (1) haverok (1) házasság (1) híd (1) hölgy (1) holland (1) iskola (2) kapcsolat (3) karácsony (1) karácsonyfa (1) karda (1) káromkodás (1) kerékpár (1) kívánságműsor (1) kodály (1) koncert (3) kopaszi (1) korkülönbség (1) legjobb (1) magyar (1) majka (1) meg (1) mercedes (1) michael (1) miniszoknya (1) misi (1) mosoly (1) mozi (2) nemzeti (1) (9) nők (6) nőknek (2) norris (1) nyár (2) ősz (1) párkapcsolat (1) pasi (1) pasik (1) patkányok (1) páva (1) péter (1) piknik (1) polgármester (1) politika (1) pozsonyi (1) prince (2) program (1) queen (1) rádió (1) rákóczi (1) részegen (1) short (1) szabadesés (1) szakítás (1) szemmel (2) szeretet (1) sziget (4) szőrtelen (1) szülők (1) takarékosság (1) tamás (1) tanárok (1) tank (1) test (1) tetoválás (1) túlélte (1) tv2 (1) udvarlás (1) ünnep (1) vágta (1) vakáció (1) valentin nap (1) való (1) városlakó (1) veszekedés (1) világ (1) vilnius (1) víz (1) winehouse (1) zene (1) zenészek (1) Címkefelhő

A műsorvezető, akinek mindenről van véleménye...

2011.10.28. 09:25 DénesTamás

Már mindenki?

 

 
 
FÉRFI SZEMMEL NŐKNEK
pénteki rovatom a csajos csoportnak
 
 
 
 
 
 
 
Olvasom, hogy a napokban a Való Világ új szériájának kiesője, Cristofel meglátogatta az egyik bulvárlap szerkesztőségét és az olvasói kérdésekre válaszolva elmondta, hogy mennyire sajnálja, hogy nem lehet benn a Villában, mert egyfajta magamutogatónak tartja magát. Egy másik kérdésre pedig azt válaszolta, hogy ő tulajdonképpen színész vagy műsorvezető szeretne lenni a műsorbeli ismertségét kihasználva.
Mielőtt bárki irigységgel vagy okoskodással vádolna meg, leírom: nem, ezek a szép szakmák a tehetséges, érdekes, jól felkészült embereket valóban várják, és én is elismerem azokat, akik különleges vagy jó teljesítményt nyújtanak. Hiszen arra én is kíváncsi vagyok. De valahogy fennakadok azon, hogy mindenki színész vagy műsorvezető akar lenni. Vagy ez tényleg annyira egyszerű lenne?
Ha az ember bekapcsolja a televíziót – sajnos – egyre több olyan műsort, programot láthat, ahova beültettek valakit, hogy vezesse le. Valakit, aki valamiért fontos. Mert elismert ember (ez még a jobbik eset) vagy azért mert a fél ország előtt meztelenül tusolt és próbált okoskodni vagy szerelmeskedni valakivel. És bár némi oktatás után és látott példák alapján megpróbálja, az nem mindig sikerül. Mert az nem olyan egyszerű. Nekem meggyőződésem, hogy némi talpraesettség, jó beszédkészség, idegen nyelv ismerete mellett nem árt némi műveltség is mindehhez. Látom a kereskedelmi tévék azon törekvését, hogy „szép emberek” kerüljenek képernyőre, ami nem baj, hiszen a televízió vizuális műfaj, de ezek a szépek és jóképűek néha hadilábon állnak a beszéddel vagy a talpraesettséggel vagy akár mind a kettővel.
Valahogy mindenki, aki ilyen-olyan villákba bejut, úgy jön ki, hogy neki feltétlenül képernyőn kell maradnia. De miért? A pénz és a hírnév mindent visz? Vagy van abban valami elmondhatatlanul perverz, hogy előbb a kukidat mutogatod a fél országnak főműsoridőben, majd esetleg egy komoly témában próbálsz majd zakóban érvényesülni egy másfajta műsorban?
Elkurvult ez a világ. Én is műsorvezető vagyok. Tudom, hogy mennyi nehézséggel jár ez a pálya és mennyi sikerélményt is ad egyben. Lépcsőről-lépcsőre jutva értem el addig, hogy ma délutáni műsort vezetek az ország harmadik legnagyobb rádiójában és egy kisebb televízión, a szakmámnak megfelelő adásban dolgozhatok és jelentem az aktuális időjárási frontokat. Büszkén csinálom. Lehet, hogy többet is elérhettem volna, de ezt szeretem csinálni, és remélem jól is teszem a dolgomat azzal a jó 16-18 évnyi tapasztalattal, ami a hátam mögött van. Kisebb cikkek megírásával kezdtem, a rádióban három perces vágott riportok elkészítésével, hogy mindent megismerjek ától zéig, sokmindent megtanultam, amíg idáig jutottam.
És sajnos még mindig idegesít, amikor egy Cristofel szinész vagy műsorvezető akar lenni, mert a magamutogató ösztöneit itt tudja kiélni leginkább. Bár az is lehet, hogy egy Básti Lajos vagy egy Vitray rejtőzik benne. Bárcsak úgy lenne!
(képek: 1.2.3.4.)
 
 
 
Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is! Ha van véleményed, vagy hozzászólnál a témához, akkor csatlakozz a csajos csoporthoz itt!
 
Találkozzunk a Facebook oldalamon: Dénes Tamás műsorvezető
 
Támogatta: Senia Events

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://denestamas.blog.hu/api/trackback/id/tr543335645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása