HTML

Dénes Tamás

Műsorvezető, PR-os, rádiós, televíziós, újságíró , ugyanakkor boldog apa, szerető pasi vagyok, aki lelkesedik a fociért, a zenéért, az utazásokért, a jó könyvekért és filmekért, a különleges ételekért, szereti a finom italokat és még bízik az emberekben – még ha ez kissé cukormázasan is hangzik. Véleményem viszont van – dögivel…

Címkék

2011 (1) 27 (1) almodovar (1) amy (1) apa (1) banderas (1) barátok (1) bea (1) belváros (1) bringa (1) budapest (7) buli (1) chuck (1) csajok (2) csoport (1) dán (1) dénes (1) dublin (1) élmények (1) énekes (1) érintés (1) esküvő (1) ész (1) évesen (1) évnyitó (1) fagyi (1) férfi (10) férfiak (4) fesztivál (1) film (3) fiú (1) foci (1) főnök (1) forever (1) freddie (1) futball (1) gát (1) george (1) geszti (1) gyerekek (1) gyereknevelés (1) haj (1) halt (1) haverok (1) házasság (1) híd (1) hölgy (1) holland (1) iskola (2) kapcsolat (3) karácsony (1) karácsonyfa (1) karda (1) káromkodás (1) kerékpár (1) kívánságműsor (1) kodály (1) koncert (3) kopaszi (1) korkülönbség (1) legjobb (1) magyar (1) majka (1) meg (1) mercedes (1) michael (1) miniszoknya (1) misi (1) mosoly (1) mozi (2) nemzeti (1) (9) nők (6) nőknek (2) norris (1) nyár (2) ősz (1) párkapcsolat (1) pasi (1) pasik (1) patkányok (1) páva (1) péter (1) piknik (1) polgármester (1) politika (1) pozsonyi (1) prince (2) program (1) queen (1) rádió (1) rákóczi (1) részegen (1) short (1) szabadesés (1) szakítás (1) szemmel (2) szeretet (1) sziget (4) szőrtelen (1) szülők (1) takarékosság (1) tamás (1) tanárok (1) tank (1) test (1) tetoválás (1) túlélte (1) tv2 (1) udvarlás (1) ünnep (1) vágta (1) vakáció (1) valentin nap (1) való (1) városlakó (1) veszekedés (1) világ (1) vilnius (1) víz (1) winehouse (1) zene (1) zenészek (1) Címkefelhő

A műsorvezető, akinek mindenről van véleménye...

2011.11.11. 14:33 DénesTamás

Test és Ész

Címkék: test nők világ ész való

 

FÉRFI SZEMMEL NŐKNEK!

Pénteki rovatom a Csajos Csoportnak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 (kép)

 

 

Amikor az ember fáradtan hazaérkezik és mondjuk este még az aktuális könyvét sem sikerül felemelnie, akkor jön a televíziós csatornák közötti szörfözés. Csakhogy miután a két legnagyobb hazai tévé egyaránt valóságshow-ban utazik a kora esti órákban és a bulvármédia is ebbe az irányba tereli a tél felé a lakásokba zárkózókat, így jobban a figyelem középpontjába kerülhet egy-egy önként bezárt magyar állampolgár ordító hülyesége.

Múlt vasárnap a Való Világban mérkőzött meg egymással két versenyző, a hibátlanul fésült, műanyag keblű playmate, a nevét is Bódy Sylvi után ipszilonnal író Dya és a jogi végzettségű, szép arcú, de kissé testesebb, és meglehetősen tűzrőlpattant Eszter. Nekem már az is megérne egy külön misét, hogy egy gyakorló ügyvéd mit keres egy valóságshow-ban, de fogadjuk el, hogy ebben a lányban dúlnak ilyesfajta ambíciók és ezt a játékot – ahogy kisfilmjéből is kiderült – arra szeretné felhasználni, hogy kiaknázza a benne még rejlő értékeket. Legalább a nyeremény felmarkolásán és az ismertség lehetőségén kívül van érthető szándék ebben a lányban.
De vissza a Párbajhoz, amit most már őszinte sajnálatomra nem láttam, pedig… Másnap a bulvárújságok és kedvenc internetes portálom is tele volt a két lány kölcsönös beszólásaival és sértegetéseivel, ami eltörpült amellett, amiért ma tollat vagy billentyűt ragadtam. Nevezetesen miután némi meglepetésekre és a Villában lakók várakozása ellenére is Eszter ment vissza a játékba, a hosszú szőke hajú, szintén műkeblű Kinga nevű versenyző vegyesen sírva és káromkodva, kissé színpadiasan, elborult arccal – ami nem túl nehéz neki – üvöltötte a kamerákba, hogy kik is szavazhatták vissza a nem túl légies alkatú ügyvédnőt hasonszőrű barátnője ellenében. Kinga szerint a „dagadtak és minden nyomorult” szavazott.
Érdekes a megközelítés. Először is, ugyanezek a dagadtak és nyomorultak szavazták be őt is annak idején a játékba. Másodsorban Eszter – legyen bármilyen trampli is – egy önmagát természetes módon vállaló nő. Okosan kihangsúlyozta, hogy nem szabatta át semmilyen testrészét, pedig megtehetné. Játssza ezt a játékot, hiszen tisztában van azzal, hogy akik nézik, pláne akik voksolnak a Párbajok idején, nem feltétlenül a szebbre szavaznak, hiszen esendőség mindenkiben van. És Eszter erre apellált, mint később kiderült, helyesen. Ha ugyanis az lett volna a játék, hogy ki a csinosabb, nyilván nem Dya-t hívja ki. Bár az Eszter típusú lányokra is vannak érdeklődők bőséggel. 
De ez nem az outlookról szólt. Ahogy a Velvet írta a Test és az Ész küzdelme volt. Könnyen kitalálható, hogy melyik versenyző melyik fedőnevet kapta a csajoktól. Egy tény, Dya a bájaival próbált nyerni, másba – ahogy láttam – nem kapaszkodhatott, míg Eszter okosan, ahogyan azt egy ügyvédtől várhatjuk, újabb és újabb ászokat húzott elő a lapjai közül, amivel a szavazókra hatott. Annak felemlegetése, hogy a plázacica még életében nem dolgozott egy percet sem - újabb százalékokat hozott neki, mint minden egyes olyan kijelentése, ami érzékenyen érintheti a nem túl jó anyagi állapotban élő és nem mindig rendezett külsővel rendelkező szavazókat, az „átlagmagyart”. A dagadtakat és nyomorultakat – ahogy azt a látottak és hallottak alapján nem az összefüggések bonyolultságának felismerésében jártas Kinga összefoglalta, mintegy meg is pecsételve a saját sorsát, amely szintén a dagadtak és a nyomorultak kezében van.
Tényleg ez a két lány azt gondolja, hogy ha valaki csinos, jól ápolt, jól fésült és még a kebleit is felpumpáltatja az elég? Tény, hogy bizonyos szituációkban elég. De nem egy olyanban, ahol dagadtak és nyomorultak szavaznak. 
Itt az Ész felülmúlta a Testet.
 
Ez lenne a mai téma hölgyeim! A Csajos Csoporthoz csatlakozva, ki lehet beszélni a témát. Csatlakozni ITT lehet!
 
Találkozzunk oldalamon: Dénes Tamás műsorvezető

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://denestamas.blog.hu/api/trackback/id/tr993370832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása