HTML

Dénes Tamás

Műsorvezető, PR-os, rádiós, televíziós, újságíró , ugyanakkor boldog apa, szerető pasi vagyok, aki lelkesedik a fociért, a zenéért, az utazásokért, a jó könyvekért és filmekért, a különleges ételekért, szereti a finom italokat és még bízik az emberekben – még ha ez kissé cukormázasan is hangzik. Véleményem viszont van – dögivel…

Címkék

2011 (1) 27 (1) almodovar (1) amy (1) apa (1) banderas (1) barátok (1) bea (1) belváros (1) bringa (1) budapest (7) buli (1) chuck (1) csajok (2) csoport (1) dán (1) dénes (1) dublin (1) élmények (1) énekes (1) érintés (1) esküvő (1) ész (1) évesen (1) évnyitó (1) fagyi (1) férfi (10) férfiak (4) fesztivál (1) film (3) fiú (1) foci (1) főnök (1) forever (1) freddie (1) futball (1) gát (1) george (1) geszti (1) gyerekek (1) gyereknevelés (1) haj (1) halt (1) haverok (1) házasság (1) híd (1) hölgy (1) holland (1) iskola (2) kapcsolat (3) karácsony (1) karácsonyfa (1) karda (1) káromkodás (1) kerékpár (1) kívánságműsor (1) kodály (1) koncert (3) kopaszi (1) korkülönbség (1) legjobb (1) magyar (1) majka (1) meg (1) mercedes (1) michael (1) miniszoknya (1) misi (1) mosoly (1) mozi (2) nemzeti (1) (9) nők (6) nőknek (2) norris (1) nyár (2) ősz (1) párkapcsolat (1) pasi (1) pasik (1) patkányok (1) páva (1) péter (1) piknik (1) polgármester (1) politika (1) pozsonyi (1) prince (2) program (1) queen (1) rádió (1) rákóczi (1) részegen (1) short (1) szabadesés (1) szakítás (1) szemmel (2) szeretet (1) sziget (4) szőrtelen (1) szülők (1) takarékosság (1) tamás (1) tanárok (1) tank (1) test (1) tetoválás (1) túlélte (1) tv2 (1) udvarlás (1) ünnep (1) vágta (1) vakáció (1) valentin nap (1) való (1) városlakó (1) veszekedés (1) világ (1) vilnius (1) víz (1) winehouse (1) zene (1) zenészek (1) Címkefelhő

A műsorvezető, akinek mindenről van véleménye...

2011.09.16. 09:17 DénesTamás

Egy jó szó és egy kis udvarlás

Címkék: férfi pasi udvarlás hölgy

 

 

 

 FÉRFI SZEMMEL NŐKNEK

pénteki rovatom a csajos csoport részére

 

 

 (kép)

 

Nemrég egy nőnemű barátomat kérdeztem, milyen a kapcsolata a pasijával, és ő rávágta, hogy jó, de mosollyal a szája sarkában azt is hozzá tette, ehhez udvarolni kell neki is, ugyanúgy, ahogy a fiú udvarolgat neki. A dolog elgondolkodtatott. Udvaroljon-e egy nő? IGEN! Ő IS!

Az udvarlás érdekes dolog, mert a másik hiúságára hatunk vele, próbáljuk azokat a pontjait erősíteni, amelyek vagy amúgy is erősek, vagy fontos a számára. A „szép a szemed” és a „dögös a mosolyod” már lepereg egy mai nőről, ezek olyan diszkós-ismerkedős bénázások, amire már meg sem fordulnak, maximum akkor, ha nagyon várják azt, hogy megszólítsa az illető. De nem is ez a fontos, hanem azok a dicséretek, azok a kis – akár suta – udvarlások, amelyek akár fel is dobhatnak egy napot vagy fenntarthatnak egy kapcsolatot. Mert nem elég megteremteni egy kapcsolatot, azt mint egy virágot, ápolni kell, életben tartani. Kezdem megtanulni.
Igen, engem is meg kellett tanítani sok-sok kapcsolat után is arra, hogy udvarolni kell, néha egy szál virággal jelezni a szeretetemet vagy valamilyen módon ezt kifejezni. Néha mi pasik, kifizetjük a csajunk cuccait és ezzel elhisszük, hogy most a pillanatnyi, árúkban kifejezhető örömet vettünk-szereztünk a párunknak. Nem rossz, de nem elég! Ha esetleg otthon a felpróbált cucchoz hozzá tesszük, hogy milyen jól áll, milyen jól megy a szeméhez vagy a bokájához – már alakul! És ha színház vagy buli előtt megemlegetjük, hogy most milyen jól állna az a ruci, amit legutóbb kapott, mert az jól áll neki és nekem is tetszene – na ott már jó úton haladunk! Legalábbis én ilyen instrukciókat kaptam és bízom benne.
Nem elhanyagolandó a kis meglepik szerepe. Egy csoki, egy könyv, egy mozijegy vagy egy szál virág egy jól irányzott mondattal, esetleg el nem feledett évfordulóval ütni és hatni tud! Hát még egy-egy erotikus csecse-becse a megfelelő pillanatban! És a megfelelő körítéssel és szavakkal. 
És itt jön a de! Mert mi pasik is hiúak vagyunk – ezt vajon melyik nő ne tudná? Nekünk is jól esik az udvarlás, nekünk is jól esik egy-egy bátorító szó, jó helyen elejtett mondat vagy mosoly. Igen Hölgyeim, néha érdemes a pasiknak finoman „odaudvarolni”, hiszen önbizalmat adhat, bátoríthat vagy csak egyszerűen jó érzést kelthet, ami ebben a stresszes életünkben jól jön otthon, ahol tényleg a melegségre, az összebújásra, a jó légkörre vágyik az ember. És ha ezt megkapja boldog és elégedett a választottjával. (kép)
 
Az már kellemetlen, ha ezt mástól kell megkapnia, de ez egy másik történet!
Szóval, mindkét nemnek csak javasolni tudom az udvarlás finomságait, kinek-kinek vérmérséklete szerint. Csak legyen mit dicsérni!
 
A témához, a csajos csoportban lehet hozzászólni, ha nem vagy még a tagja, be tudsz jelentkezni itt.
 
Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is! Többi írásomat megtalálod a Facebook oldalamon: Dénes Tamás műsorvezető
 
Támogatta: sos-esküvő

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://denestamas.blog.hu/api/trackback/id/tr883231196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása