HTML

Dénes Tamás

Műsorvezető, PR-os, rádiós, televíziós, újságíró , ugyanakkor boldog apa, szerető pasi vagyok, aki lelkesedik a fociért, a zenéért, az utazásokért, a jó könyvekért és filmekért, a különleges ételekért, szereti a finom italokat és még bízik az emberekben – még ha ez kissé cukormázasan is hangzik. Véleményem viszont van – dögivel…

Címkék

2011 (1) 27 (1) almodovar (1) amy (1) apa (1) banderas (1) barátok (1) bea (1) belváros (1) bringa (1) budapest (7) buli (1) chuck (1) csajok (2) csoport (1) dán (1) dénes (1) dublin (1) élmények (1) énekes (1) érintés (1) esküvő (1) ész (1) évesen (1) évnyitó (1) fagyi (1) férfi (10) férfiak (4) fesztivál (1) film (3) fiú (1) foci (1) főnök (1) forever (1) freddie (1) futball (1) gát (1) george (1) geszti (1) gyerekek (1) gyereknevelés (1) haj (1) halt (1) haverok (1) házasság (1) híd (1) hölgy (1) holland (1) iskola (2) kapcsolat (3) karácsony (1) karácsonyfa (1) karda (1) káromkodás (1) kerékpár (1) kívánságműsor (1) kodály (1) koncert (3) kopaszi (1) korkülönbség (1) legjobb (1) magyar (1) majka (1) meg (1) mercedes (1) michael (1) miniszoknya (1) misi (1) mosoly (1) mozi (2) nemzeti (1) (9) nők (6) nőknek (2) norris (1) nyár (2) ősz (1) párkapcsolat (1) pasi (1) pasik (1) patkányok (1) páva (1) péter (1) piknik (1) polgármester (1) politika (1) pozsonyi (1) prince (2) program (1) queen (1) rádió (1) rákóczi (1) részegen (1) short (1) szabadesés (1) szakítás (1) szemmel (2) szeretet (1) sziget (4) szőrtelen (1) szülők (1) takarékosság (1) tamás (1) tanárok (1) tank (1) test (1) tetoválás (1) túlélte (1) tv2 (1) udvarlás (1) ünnep (1) vágta (1) vakáció (1) valentin nap (1) való (1) városlakó (1) veszekedés (1) világ (1) vilnius (1) víz (1) winehouse (1) zene (1) zenészek (1) Címkefelhő

A műsorvezető, akinek mindenről van véleménye...

2011.09.23. 08:23 DénesTamás

Tetkók

Címkék: férfiak nők tetoválás

 

 

 

FÉRFI SZEMMEL NŐKNEK

pénteki rovatom a csajos csoport részére

 

 

 

 

 (kép)

Nagy divat a tetoválás. Úton-útfélen, idősebbeken és fiatalokon, férfiakon és nőkön, színesben és egyszínűben, figurákkal és absztrakt formákkal, kis helyen és egész karon, testen vagy fenék felett – szóval tetkók mindenütt. Mert divat. 

Van, aki szerint gyönyörű, sőt tetovált kolléga esküszik rá, hogy olyan, mint a kábítószer: ha egyszer felkerült rád egy minta, rögtön akarod a következőt és a következőt és a következőt… David Beckham sem tudott leszokni róla. Láttam már olyat, ami előtt kalapot emeltem és láttam már olyat, amit nem értettem, sem a mintát, sem az akaratot. Van, aki a filozófia tanárát varratta magára, van aki Che Gueverat és van, aki Elvist. Láttam már Harry Potter-t, sárkánygyíkot, gitárokat, sőt tandembiciklit is tetoválva. Van itt mindenféle minta, mint a kirakodóvásárban.
A pasik inkább nagyobb, erőteljesebb mintákat választanak, ahogy elnézem, egy bizonyos réteg amolyan erőfitogtatásnak, izomnövelőnek is csináltatja elsősorban labirintusokat, koponyákat vagy gótbetűs feliratokat tekertetve magukra. Aztán vannak a rockerpasik, akik színesben sok mintával nyomják és figurákkal, rajzfilmektől ismert együttesekig. Meg vannak az átlagos arcok, no meg a hülyegyerekek, akik néha észbontó ötleteiket vésetik magukra a gyerekeik arcképétől kezdve az einsteini képletig vagy Darth Vaderig.
A nők sem finomkodnak. Elterjedt közöttük, különösen a fitness termek látogatói között, a szakmai berkekben csak ribancrendszámnak nevezett fenék feletti faltól-falig tartó kanyargó indaforma. Pontos célját nem értem, de divatos. Kedveltek az állatok is a gyengébbik nem körében a delfinektől a verebekig és a karkötők, gyűrűk is jellemzőek, akárcsak a kínai feliratok és cikornyás írásjelek. Láttam bokán, nyakon és sokan a cici felett hordják. (kép)
 
Tényleg megítélés kérdése, ki hogyan áll a tetováláshoz. Ma már nem a börtönviseltek megkülönböztető jele, szerintem továbbra is divat, még ha tetoválószalon tulajdonosok hangsúlyozzák, hogy több ezer éves sztoriról van szó, aminek most van virágkora, hallom, hogy mégis sokan már azt keresik, milyen módszerrel vetethetik le.
Nekem nincsen tetoválásom, most már valószínűleg nem is lesz. Korábban gondolkodtam egy kis Superman jelen, de Jon Bon Jovit látva elvetettem, mert ezt ő akkor már elsütötte, én meg egyedibbre vágytam, aztán már nem is vágytam rá. De nem ítélem el azokat, akiknek van, legyen szó fiúkról vagy lányokról. Bár néha egy-egy felesleges tetkó, különösen csinos lányokon – NÁLAM – értékcsökkenést jelent. De különbözőek vagyunk! Vannak, akiknek ezek a lányok jönnek be. És nyilván nekik készülnek az újabb és újabb minták.
 
 
 
A témát, hölgyeim a Facebook csajos csoportjában lehet kivesézni. Ha nem vagy a csoport tagja, de szeretnél hozzászólni, jelentkezz be itt!
 
Többi írásomat Facebook oldalamon megtalálod: Dénes Tamás műsorvezető
 
Támogatta: sos-esküvő 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://denestamas.blog.hu/api/trackback/id/tr333247617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása