HTML

Dénes Tamás

Műsorvezető, PR-os, rádiós, televíziós, újságíró , ugyanakkor boldog apa, szerető pasi vagyok, aki lelkesedik a fociért, a zenéért, az utazásokért, a jó könyvekért és filmekért, a különleges ételekért, szereti a finom italokat és még bízik az emberekben – még ha ez kissé cukormázasan is hangzik. Véleményem viszont van – dögivel…

Címkék

2011 (1) 27 (1) almodovar (1) amy (1) apa (1) banderas (1) barátok (1) bea (1) belváros (1) bringa (1) budapest (7) buli (1) chuck (1) csajok (2) csoport (1) dán (1) dénes (1) dublin (1) élmények (1) énekes (1) érintés (1) esküvő (1) ész (1) évesen (1) évnyitó (1) fagyi (1) férfi (10) férfiak (4) fesztivál (1) film (3) fiú (1) foci (1) főnök (1) forever (1) freddie (1) futball (1) gát (1) george (1) geszti (1) gyerekek (1) gyereknevelés (1) haj (1) halt (1) haverok (1) házasság (1) híd (1) hölgy (1) holland (1) iskola (2) kapcsolat (3) karácsony (1) karácsonyfa (1) karda (1) káromkodás (1) kerékpár (1) kívánságműsor (1) kodály (1) koncert (3) kopaszi (1) korkülönbség (1) legjobb (1) magyar (1) majka (1) meg (1) mercedes (1) michael (1) miniszoknya (1) misi (1) mosoly (1) mozi (2) nemzeti (1) (9) nők (6) nőknek (2) norris (1) nyár (2) ősz (1) párkapcsolat (1) pasi (1) pasik (1) patkányok (1) páva (1) péter (1) piknik (1) polgármester (1) politika (1) pozsonyi (1) prince (2) program (1) queen (1) rádió (1) rákóczi (1) részegen (1) short (1) szabadesés (1) szakítás (1) szemmel (2) szeretet (1) sziget (4) szőrtelen (1) szülők (1) takarékosság (1) tamás (1) tanárok (1) tank (1) test (1) tetoválás (1) túlélte (1) tv2 (1) udvarlás (1) ünnep (1) vágta (1) vakáció (1) valentin nap (1) való (1) városlakó (1) veszekedés (1) világ (1) vilnius (1) víz (1) winehouse (1) zene (1) zenészek (1) Címkefelhő

A műsorvezető, akinek mindenről van véleménye...

2011.09.10. 06:43 DénesTamás

Számít a korkülönbség?

Címkék: férfiak nők korkülönbség

 

 Férfi szemmel NŐKNEK

(Pénteki ?) rovatom, a csajos csoport részére

 

 

(kép) 

 

Nem rég érkezett a hír, hogy két általam is nagyra értékelt színész, az 51 éves Sean Penn és a huszonvalahány éves, csodaszép Scarlett Johansson néhány hónapnyi együtt járkálás után különváltak. Okként valamelyikük szóvivője a nagy korkülönbséget jelölte meg.

Tulajdonképpen olyan marha nagyot nem csodálkoztam a nagyjából huszonöt évnyi különbség okozta problémák miatti szakításon, de csak erre fogni egy érett nő esetében furcsa. A szőke színésznő minden bizonnyal tudta, hogy Penn mennyivel idősebb nála, hacsak nem egy kisebb kalandnak szánta, avagy laza randizgatásnak, a nagyvadnak számító színésszel. Azért elgondolkodtatott, hogy a huszonöt év mekkora különbséget jelenthet egy pár életében. Biztos vagyok benne, hogy a korkülönbségből adódóan vannak problémák, hiszen egy huszonéves még szeret bulizni, vadabb dolgokra hajlandó, mint egy idősebb és egy nő esetében mindenképpen szempont a gyerek. Egy ötvenes pasi, mint amilyen a kétségkívül még sármos Sean Penn élete már más vágányon halad, de lehet, hogy ugyanúgy szeret bulizni, hajlamos vadságokra, sőt akár gyereket is hajlandó bevállalni, mint ahogyan azt a hasonló korkülönbséggel házasodó omegás Kóbor János is megtette és most hatvansok évesen van egy négy éves kislánya, aki bearanyozza az életét, ahogy mondja, megfiatalította teljesen.
Szóval nem tudok teljesen egyet érteni a válás érvével, mindamellett, hogy van realitása. Azt tapasztaltam, hogy az emberek valamikor a húszas és a harmincas éveik között felvesznek egy életstílust – magyarul felnőtté válnak, és utána olyan nagyon-nagyot már nem változnak, maximum finomodnak bizonyos dolgokban. Így vannak olyan huszonévesek, aki úgy élnek és viselkednek, mintha minimum negyvenesek lennének és vannak a foreveryoung-ok, akik negyvenes éveikben is még buliznak vadul, élik a nagybetűs életet, néha tinédzsereket megszégyenítően.
Hugh Hefner, a Playboy ma már 83 éves alapítója mindig is ez utóbbi stílus hírnöke és legjelesebb képviselője volt. Számára a buli, a nők, a szép autók a mindennapok legfontosabb elemei voltak. Szeretett egyszerre több nővel is együtt élni és el is vett közülük néhányat. Persze azt nem tudhatom, hogy ez az egész a nagypapa korú Hefnernél ma valóság vagy csak imidzs, de el tudom képzelni, hogy még húsz éve is ez volt az élete közepe. És a tinédzserkorú szőkeségek, akik ma már anyukák, nagymamák visszaemlékezve is azt nyilatkozták, hogy csodás volt az idősebb pasival, szívesen gondolnak vissza azokra az időkre és Hefnerre, meg persze a nagyvonalúságára.
 
De lehet még sorolni olyan kapcsolatokat dögivel, ahol a jelentős korkülönbség nem okozott problémát Faludy György és Fanny házasságától Belmondo és harminc évvel fiatalabb feleségének kapcsolatáig. És ez utóbbiakban már ápolniuk is kellett a fiatalabb nőknek idősebb férjüket, mégis meghatóan szép kapcsolatokról hallani. Nagy kedvencem, Woody Allen és fele annyi idős nevelt lánya kapcsolatáról már nem is beszélve, ahol a hölgy csodálattal kevert szerelemről nyilatkozott egyszer. Igen, és lehet olyan házasságokról és kapcsolatokról is beszélni, ahol egyidősek a felek, mégis mintha sokévnyi különbség lenne közöttük. És ez sokszor vezet szakításhoz, váláshoz.
 
Valószínűleg másképp látják életüket, másképp érzik kapcsolatukat Scarlett Johansson és Sean Penn és persze jogos lehet az indok, hogy a korkülönbség is gátja tovább együtt élésüknek. Csak két elvált, sokat látott sztárnál ki tudja mi van még a kalapban…
 
Ezt a témát gondoltam a mai kibeszéléshez, hölgyeim! Aki szeretne csatlakozni, az megteheti itt. Jó szórakozást kívánok, és elnézést kérek a csúszásért.
 
Ha tetszett, találkozzunk Facebook oldalamon: Dénes Tamás műsorvezető
 
támogatta: sos-esküvő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://denestamas.blog.hu/api/trackback/id/tr23215100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása