HTML

Dénes Tamás

Műsorvezető, PR-os, rádiós, televíziós, újságíró , ugyanakkor boldog apa, szerető pasi vagyok, aki lelkesedik a fociért, a zenéért, az utazásokért, a jó könyvekért és filmekért, a különleges ételekért, szereti a finom italokat és még bízik az emberekben – még ha ez kissé cukormázasan is hangzik. Véleményem viszont van – dögivel…

Címkék

2011 (1) 27 (1) almodovar (1) amy (1) apa (1) banderas (1) barátok (1) bea (1) belváros (1) bringa (1) budapest (7) buli (1) chuck (1) csajok (2) csoport (1) dán (1) dénes (1) dublin (1) élmények (1) énekes (1) érintés (1) esküvő (1) ész (1) évesen (1) évnyitó (1) fagyi (1) férfi (10) férfiak (4) fesztivál (1) film (3) fiú (1) foci (1) főnök (1) forever (1) freddie (1) futball (1) gát (1) george (1) geszti (1) gyerekek (1) gyereknevelés (1) haj (1) halt (1) haverok (1) házasság (1) híd (1) hölgy (1) holland (1) iskola (2) kapcsolat (3) karácsony (1) karácsonyfa (1) karda (1) káromkodás (1) kerékpár (1) kívánságműsor (1) kodály (1) koncert (3) kopaszi (1) korkülönbség (1) legjobb (1) magyar (1) majka (1) meg (1) mercedes (1) michael (1) miniszoknya (1) misi (1) mosoly (1) mozi (2) nemzeti (1) (9) nők (6) nőknek (2) norris (1) nyár (2) ősz (1) párkapcsolat (1) pasi (1) pasik (1) patkányok (1) páva (1) péter (1) piknik (1) polgármester (1) politika (1) pozsonyi (1) prince (2) program (1) queen (1) rádió (1) rákóczi (1) részegen (1) short (1) szabadesés (1) szakítás (1) szemmel (2) szeretet (1) sziget (4) szőrtelen (1) szülők (1) takarékosság (1) tamás (1) tanárok (1) tank (1) test (1) tetoválás (1) túlélte (1) tv2 (1) udvarlás (1) ünnep (1) vágta (1) vakáció (1) valentin nap (1) való (1) városlakó (1) veszekedés (1) világ (1) vilnius (1) víz (1) winehouse (1) zene (1) zenészek (1) Címkefelhő

A műsorvezető, akinek mindenről van véleménye...

2011.09.30. 09:37 DénesTamás

Fontossági sorrend

Címkék: barátok férfi buli kapcsolat haverok

 

FÉRFI SZEMMEL NŐKNEK

pénteki rovatom a

csajos csoportnak

 

 

(kép)

 

 Egy barátom panaszkodott nemrégen, hogy közös haverunk elhanyagol bennünket barátnőjére és hamarosan születendő gyermekére hivatkozva, holott eddig jóban-rosszban együtt voltunk, együtt mulattunk és együtt búsultunk. Jártunk együtt meccsre és kocsmázni, korábban csajozni és bulizni – ahogy azt igazán jó barátok teszik. De amióta ez a nő belépett barátunk életébe, mi már kevésbé vagyunk fontosak. Elmaradtak a szokásos telefonok és mailek, amiben már szerdán a pénteki esetleges buli helyszíneket firtatta, és foci eredményeket elemezte.

Ez az igazi dilemma minden férfi életében – szerintem. Mert a barátok fontosak, mint ahogyan a nagy Ő is fontos. Talán meg kell találni az egészséges egyensúlyt! Tény az, hogy sok nő nem kedveli a barátainkat, mert mi pasik egymást eléggé le tudjuk húzni és a nők a férfiak egymás közötti cinkelését, apró disznóságait is eléggé a lelkükre tudják venni, talán nem is értik eléggé. Mert az túl pasis. És az sem kóser nekik, ahogy egy-egy pénteki bulizás után haza megyünk: büdösen és piásan.
Pedig – és ezt tudják a lelkük mélyén – nekünk kell ez a fajta együttlét! Mi „ostoba ősemberek” szeretünk kiszakadni a mindennapokból és egymással, no meg jó pár sörrel és unicummal, gonosz viccekkel, böfögéssel, otromba beszólásokkal és focistanevekkel szeretjük szórakoztatni egymást, hogy utána otthon ismét jófiúk legyünk. Egy okos nő ezt tudja, megérti – még ha nem is szereti. Sőt ad esélyt a pasijának, hogy menjen a haverokkal, és hetente-kéthetente eljátsszák a Másnaposok épp aktuális részét. Mert az kell. És az tehet akár kiegyensúlyozottá egy kapcsolatot.
Visszatérve barátunkra, úgy gondolom, hogy aki korábban aktívan bulizott, az nem változik olyan nagyot egy szerelem hatására, így meg kell találnia a csajnál az egészséges kompromisszumot, amit még biztosan fel tud vállalni. Vagyis, hogy a lánnyal eleget tudjon lenni, de ha kevesebbet is van velünk, ne szakadjon el teljesen a mi kis csapatunktól, lelki családunktól. Találjon mindig valamennyi időt ránk, a barátokra. Mert később már nem biztos, hogy megtaláljuk a közös hangot, a közös értékeket, ha kimarad egy jókora időszak. Mert szüksége lesz ránk egy idő után. Ez tuti! (kép)
 
 
Ha pedig a lány az akadály – na az egy nehéz dolog! Hogy lehet egy kemény nőnek elmagyarázni, hogy egy férfi nem adja fel a barátait azért, mert találkozott valakivel, aki fontos neki? Hogy nem rossz néha az az „ereszd el a hajam”, sőt az a szükséges rossz, amikor kieresztjük a gőzt, jót tesz egy kapcsolatnak?
Nem tudom mi a jó megoldás! Szerintem, minden nő tudja, hogy nem lehet a párját leláncolni. Nem jó a folyton otthonülő férfi, nem kell gardedámoskodni felette, nem egészséges! Nem kell fontossági sorrendet állítani! Egyszerűen csak hagyni, hogy a férfi megtalálja a lelki nyugalmát a családban és a barátaival – persze betartva azt a bizonyos egészséges egyensúlyt. És abba már finoman és okosan bele kell, hogy szóljon a nő!
 
Ezt a témát találtam mára lányok! Ha van véleményed, szeretnél hozzászólni, csatlakozz Te is a csajos csoporthoz itt.
 
Kövess Facebook oldalamon, ha tetszett írásom: Dénes Tamás műsorvezető
Támogatta: Senia Events
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://denestamas.blog.hu/api/trackback/id/tr843267041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása