HTML

Dénes Tamás

Műsorvezető, PR-os, rádiós, televíziós, újságíró , ugyanakkor boldog apa, szerető pasi vagyok, aki lelkesedik a fociért, a zenéért, az utazásokért, a jó könyvekért és filmekért, a különleges ételekért, szereti a finom italokat és még bízik az emberekben – még ha ez kissé cukormázasan is hangzik. Véleményem viszont van – dögivel…

Címkék

2011 (1) 27 (1) almodovar (1) amy (1) apa (1) banderas (1) barátok (1) bea (1) belváros (1) bringa (1) budapest (7) buli (1) chuck (1) csajok (2) csoport (1) dán (1) dénes (1) dublin (1) élmények (1) énekes (1) érintés (1) esküvő (1) ész (1) évesen (1) évnyitó (1) fagyi (1) férfi (10) férfiak (4) fesztivál (1) film (3) fiú (1) foci (1) főnök (1) forever (1) freddie (1) futball (1) gát (1) george (1) geszti (1) gyerekek (1) gyereknevelés (1) haj (1) halt (1) haverok (1) házasság (1) híd (1) hölgy (1) holland (1) iskola (2) kapcsolat (3) karácsony (1) karácsonyfa (1) karda (1) káromkodás (1) kerékpár (1) kívánságműsor (1) kodály (1) koncert (3) kopaszi (1) korkülönbség (1) legjobb (1) magyar (1) majka (1) meg (1) mercedes (1) michael (1) miniszoknya (1) misi (1) mosoly (1) mozi (2) nemzeti (1) (9) nők (6) nőknek (2) norris (1) nyár (2) ősz (1) párkapcsolat (1) pasi (1) pasik (1) patkányok (1) páva (1) péter (1) piknik (1) polgármester (1) politika (1) pozsonyi (1) prince (2) program (1) queen (1) rádió (1) rákóczi (1) részegen (1) short (1) szabadesés (1) szakítás (1) szemmel (2) szeretet (1) sziget (4) szőrtelen (1) szülők (1) takarékosság (1) tamás (1) tanárok (1) tank (1) test (1) tetoválás (1) túlélte (1) tv2 (1) udvarlás (1) ünnep (1) vágta (1) vakáció (1) valentin nap (1) való (1) városlakó (1) veszekedés (1) világ (1) vilnius (1) víz (1) winehouse (1) zene (1) zenészek (1) Címkefelhő

A műsorvezető, akinek mindenről van véleménye...

2011.08.19. 09:50 DénesTamás

Miniszoknya és picsanadrág

Címkék: nyár csajok short miniszoknya

 

Férfi szemmel Nőknek

pénteki rovatom

 

 
 
 
 
 
Nyár van és a csajok többsége, ha teheti, kivetkőzik magából. Mi pasik pedig imádjuk ezt. De nagyon. Egy haverom szerint a nyár akkor kezdődik, amikor dekoltázs és miniszoknya együtt nyomul kéz a kézben, bár ez kissé képzavaros, de nagyon igaz. Nem mond igazat az a férfi, aki ezt nem élvezi és aki ne nézne körbe egy villamosmegállóban vagy egy útkereszteződésben nyáron, hogy milyen a felhozatal. És hölgyeim, ez nem megcsalás, ez csak a női csáberő elismerése. A kerek formák iránti szinte vallásos tisztelet.
Meg kell hagyni, a nők is kitesznek magukért, ki is rakják, amit ki lehet és amiről úgy gondolják, hogy megér egy kis figyelmet. Vad és néha már merész dekoltázsok, ravasz melltartók és figyelemre éhes combok és vádlik a felhozatal legfontosabb kellékei. És ez utóbbinál le is ragadok egy picurkát!
Hölgyeim! Szoknya és szoknya között van különbség! Vegyétek már észre, hogy a hosszabb néha rövidebb! Magyarul azok a miniszoknyák és forrónadrágok, amelyből szinte már „kilóg a vége” nem annyira hatásos, mint azok, amelyek mondjuk combközépig érnek vagy akár felsliccolva lejjebb is. Nem kell feltétlenül a legtöbbet Magatokból kiadni, elég a látvány némi misztikummal. Ha valami jól néz ki – egy jó női láb – azt rakjátok ki, de ne combtőből! Hagyjatok nekünk férfiaknak egy kis esélyt a fantáziálásra! 
Úgy gondolom, a nők többsége tisztában van azzal, meddig mehet a rövidség ügyében, néhányan viszont nem ismerik a mértéket. Nem vagyok konzervatív, imádom a csábító női formákat és szeretem, ha egy nő rövid szoknyában vagy egy jól eltalált rövidnadrágban vadítja a pasikat, de a „picsanadrágokat” könyörgöm felejtsétek el! Olyan gáz némelyiteken! Meg kissé kiábrándító. Az ülésre alkalmatlan miniszoknyák pedig már röhejesek.
 
Ha szeretnéd ezt, és hasonló témáinkat kibeszélni, hozzászólnál, írnál és olvasnál a témában, jelentkezz be a csajos csoportba és megteheted! Minden nap új téma vár kivesézésre! Itt tudsz bejelentkezni! Én minden pénteken adom a csámcsogni valót! Engem is követhetsz a FaceBook oldalamon: Dénes Tamás műsorvezető, ahol minden írásomat megtalálod!
 
támogatta Senia Group

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://denestamas.blog.hu/api/trackback/id/tr643164364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FitnessCica 2011.08.19. 12:22:32

A picsanadrággal sincsen baj! Annak is helye van, pl. az éjjeli bárokban:P Ott az indítja be a fantáziát:) A legnagyobb baj az, hogy a nők 90 %-ka mutatós narancsbőrnek örvend kb. deréktól térdig - sajnos ez nem túlzás!! Ez a helytelen táplálkozás, a sok adalékanyag, a mozgásszegény életmód mellékhatása. Ha már picsanadrágot vesz fel valaki, akkor előtte mérlegeljen!!!
süti beállítások módosítása