HTML

Dénes Tamás

Műsorvezető, PR-os, rádiós, televíziós, újságíró , ugyanakkor boldog apa, szerető pasi vagyok, aki lelkesedik a fociért, a zenéért, az utazásokért, a jó könyvekért és filmekért, a különleges ételekért, szereti a finom italokat és még bízik az emberekben – még ha ez kissé cukormázasan is hangzik. Véleményem viszont van – dögivel…

Címkék

2011 (1) 27 (1) almodovar (1) amy (1) apa (1) banderas (1) barátok (1) bea (1) belváros (1) bringa (1) budapest (7) buli (1) chuck (1) csajok (2) csoport (1) dán (1) dénes (1) dublin (1) élmények (1) énekes (1) érintés (1) esküvő (1) ész (1) évesen (1) évnyitó (1) fagyi (1) férfi (10) férfiak (4) fesztivál (1) film (3) fiú (1) foci (1) főnök (1) forever (1) freddie (1) futball (1) gát (1) george (1) geszti (1) gyerekek (1) gyereknevelés (1) haj (1) halt (1) haverok (1) házasság (1) híd (1) hölgy (1) holland (1) iskola (2) kapcsolat (3) karácsony (1) karácsonyfa (1) karda (1) káromkodás (1) kerékpár (1) kívánságműsor (1) kodály (1) koncert (3) kopaszi (1) korkülönbség (1) legjobb (1) magyar (1) majka (1) meg (1) mercedes (1) michael (1) miniszoknya (1) misi (1) mosoly (1) mozi (2) nemzeti (1) (9) nők (6) nőknek (2) norris (1) nyár (2) ősz (1) párkapcsolat (1) pasi (1) pasik (1) patkányok (1) páva (1) péter (1) piknik (1) polgármester (1) politika (1) pozsonyi (1) prince (2) program (1) queen (1) rádió (1) rákóczi (1) részegen (1) short (1) szabadesés (1) szakítás (1) szemmel (2) szeretet (1) sziget (4) szőrtelen (1) szülők (1) takarékosság (1) tamás (1) tanárok (1) tank (1) test (1) tetoválás (1) túlélte (1) tv2 (1) udvarlás (1) ünnep (1) vágta (1) vakáció (1) valentin nap (1) való (1) városlakó (1) veszekedés (1) világ (1) vilnius (1) víz (1) winehouse (1) zene (1) zenészek (1) Címkefelhő

A műsorvezető, akinek mindenről van véleménye...

2011.07.29. 07:42 DénesTamás

Mire buknak a pasik? - Férfi szemmel rovatom NŐKNEK

Címkék: férfi nőknek szemmel

FÉRFI SZEMMEL rovatom NŐKNEK

 
 Tudom, hogy a nők nagyon kényesek arra, amikor a férfiak – pláne, ha az a párjuk-társuk – leragadnak a cici-fenék négyszögben, mondván: „van más is rajtunk, nem csak ezek!” Persze minden nő a legelőnyösebben próbálja mindezek ellenére kihangsúlyozni a kebleit cseles és kevésbé cseles melltartókkal, ruhákkal és dekoltázsokkal, és figyel a popsi megfelelő elhelyezésére is. Naná! Mi pasik pedig meg is nézzük, le is csekkoljuk és dicsérünk. Mert szeretjük „őket”. (forrás)
 
Tegnap egy kolléganőm egy idézetet küldött a Facebook-on. Ismeretlen szerző érdekes megjegyzését:
 
"Amikor az emberszabásúak még négy lábon jártak, a gömbölyű, húsos far játszotta a főszerepet a hímek csábításában, hiszen a hím hátulról hágta meg a párját. Ám az ember felegyenesedett és két lábon jár, így a kebel megnagyobbodott, hogy a szemből közelítő hímet magához vonzza. (...) Kevés férfi képes különbséget tenni a dekoltázs és a fenék közelképe között."
 
Az első reakció a mosoly volt, sőt a második is, hiszen futott a neten egy cseles fotósorozat korábban, amikor gömbölyű testrészekről kellett megtippelni, hogy az popsi vagy cici, és persze minden másodiknál bedőlt a még sokat látott hím is. De a Jóisten rakott a mellekre bimbót, hogy a gyerekek élelemhez, a férfiak pedig újabb örömforráshoz és játékszerhez jussanak. És persze, hogy könnyebben menjen a megkülönböztetés, még alkoholos állapotban is. A nők pedig nem a hátsójukon jelzik a legláthatóbban, ha éppen fáznak a legnagyobb örömünkre. (forrás)
 
Aztán az újabb olvasás után, mint pasi, jött a nők számára – gondolom – mindent ütő gondolat: na és? Mi van, ha nem tudunk különbséget tenni? A lényeg a számára a csábítás a kerekded formákkal. Hogy az elöl van vagy hátul, esetleg mindkét helyen a megfelelő formában és mennyiségben…
A lényeg, hogy hasson! És hölgyeim, szokott hatni! Ez baj?
 
 
 támogatta Senia Group
 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://denestamas.blog.hu/api/trackback/id/tr913108707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FitnessCica 2011.07.29. 10:39:16

Én azon szoktam gondolkozni néha, hogy vajon a nők, tényleg a férfiaknak akarnak tetszeni? Vagy az összes önkínzás pusztán, azért történik, hogy lenyomják nők társaikat és a lehető legtovább versenyképesek / piacképesek maradjanak. Azt saját tapasztalataim alapján kijelenthetem, a palik igenis a kerekded idomokat kedvelik. Hiába vagy 50 kg, és csont és bőr, és azt hiszed milyen jól nézel ki, nem így van! Akkor esik az indexed. De az általánosítás is merész dolog, hiszen mindig ott van az ízlések és pofonok című mondat! ;) Mindenesetre egy egészségesen kerek nő látványa, jobban beindítja a férfiak fantáziáját.....pontosan az említett ösztönök miatt.

hajhullás 2011.07.29. 20:02:37

Ez a pénteki rovat, a FaceBook-on egy csajos csoportban kibeszélésre, kivesézésre kerül. A csoportban csak nők, csajok, hölgyek vannak! Ha szeretnél a tagja lenni, itt tudsz bejelentkezni: www.facebook.com/groups/167632919960103/?ap=1
Jó szórakozás hozzá! Az első nagyon jól sikerült! Rengeteg komment született, több mint 230!
Gratulálok Tomi!

litababa 2011.08.02. 01:51:08

az idezet innen volt: Pease, Allan és Barbara:
Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? :)

litababa 2011.08.02. 02:04:31

re: „van más is rajtunk, nem csak ezek!” - ez persze igy van, de ezt mi sem gondoljuk komolyan :D ha megkerdezel egy not, mely' testreszevel elegedetlen magaval sztem ez a ketto viszi a palmat... es miert is? mert pontosan tudjuk, hogy a pasik imadjaaaak - ki-ki izlese szerint. (majdnem) Minden no alma a tokeletes popsi es mell, ha az rendben van altalaban az egonk is rendben lesz es maris sugarzik belolunk a magabiztossag. Azert innen maris konnyebb a hoditas, sztem. de az is biztos, ha vegre megvan az imadott pasi es legalabb neha napjan nem erositi ezt bennunk, hajlamosak vagyunk elfelejteni es masfele kacsingatni, h valahonnan megkapjuk azt a bizonyos erzest, amitol jo csajnak erezhetjuk magunkat :)
süti beállítások módosítása