HTML

Dénes Tamás

Műsorvezető, PR-os, rádiós, televíziós, újságíró , ugyanakkor boldog apa, szerető pasi vagyok, aki lelkesedik a fociért, a zenéért, az utazásokért, a jó könyvekért és filmekért, a különleges ételekért, szereti a finom italokat és még bízik az emberekben – még ha ez kissé cukormázasan is hangzik. Véleményem viszont van – dögivel…

Címkék

2011 (1) 27 (1) almodovar (1) amy (1) apa (1) banderas (1) barátok (1) bea (1) belváros (1) bringa (1) budapest (7) buli (1) chuck (1) csajok (2) csoport (1) dán (1) dénes (1) dublin (1) élmények (1) énekes (1) érintés (1) esküvő (1) ész (1) évesen (1) évnyitó (1) fagyi (1) férfi (10) férfiak (4) fesztivál (1) film (3) fiú (1) foci (1) főnök (1) forever (1) freddie (1) futball (1) gát (1) george (1) geszti (1) gyerekek (1) gyereknevelés (1) haj (1) halt (1) haverok (1) házasság (1) híd (1) hölgy (1) holland (1) iskola (2) kapcsolat (3) karácsony (1) karácsonyfa (1) karda (1) káromkodás (1) kerékpár (1) kívánságműsor (1) kodály (1) koncert (3) kopaszi (1) korkülönbség (1) legjobb (1) magyar (1) majka (1) meg (1) mercedes (1) michael (1) miniszoknya (1) misi (1) mosoly (1) mozi (2) nemzeti (1) (9) nők (6) nőknek (2) norris (1) nyár (2) ősz (1) párkapcsolat (1) pasi (1) pasik (1) patkányok (1) páva (1) péter (1) piknik (1) polgármester (1) politika (1) pozsonyi (1) prince (2) program (1) queen (1) rádió (1) rákóczi (1) részegen (1) short (1) szabadesés (1) szakítás (1) szemmel (2) szeretet (1) sziget (4) szőrtelen (1) szülők (1) takarékosság (1) tamás (1) tanárok (1) tank (1) test (1) tetoválás (1) túlélte (1) tv2 (1) udvarlás (1) ünnep (1) vágta (1) vakáció (1) valentin nap (1) való (1) városlakó (1) veszekedés (1) világ (1) vilnius (1) víz (1) winehouse (1) zene (1) zenészek (1) Címkefelhő

A műsorvezető, akinek mindenről van véleménye...

2011.07.28. 20:12 DénesTamás

Irigység és emlékek

Címkék: koncert sziget dublin prince

 

 Az elmúlt négy napban itt a Juventus Rádióban egy olyan játékot játszottunk, amelynek a győztesét másodmagával elrepítjük Dublinba, ott tölthet egy nagyon dögös szállodában három éjszakát és még koncertjegyeket is kap a Malahide kastély parkjába, hogy a budapesti fellépése előtt láthassa kedvenc hercegemet, Prince-t.
Persze ilyenkor egy műsorvezető feladata, hogy egy kicsit utána kaparjon, milyen a szálloda, mit lehet látni az ír fővárosban, Prince-ről némi kedvcsináló, hogy akarjanak az emberek játszani. Naná, hogy akarnak. Ki ne akarna Dublinban ingyen ficánkolni? Ki ne akarna ingyen Prince koncerten nyomulni?
Szóval ömlöttek belőlem is az emlékek Dublinról, ami egy nagyon frankó város. Nagyon élhető, jófej emberekkel, csodálatos kocsmákkal és rengeteg látnivalóval. Két éve voltunk ott, ott dolgozó magyar barátoknál laktunk, akiknek így a blogon keresztül is külön köszönet, mert lazák és informatívak voltak és sokat segítettek.
Ők mutatták meg a helyiek Szentendréjét, Howth-t, ahol szarrá fotóztam magam tengeri világítótornyokkal, amiért annyira odavagyok. Ők vittek el igazi ír kocsmába rögtön az első este, ahol az ír lélek és a Guiness sör mélyére tudtam lesni elég keményen (miközben szegény barátnőm az ágyukban dekkolt a Ferihegyen benyomott pizza okozta gyomorproblémákkal). Velük ettünk igazi fisendcsipszet és néztünk igazi ír tv-komédiát, ami egy külön humorforma, talán még az angol humornál is elvetemültebb.
Jártunk Dubliban a Juventus ír testvérrádiójában, voltunk a Guiness sörfőzdében, ahonnan egyből átvillamosoztunk a Jameson whiskey-gyárba – természetesen mindenhol kóstoltunk is… 
 
 Egy-szó-mint-száz Dublin nagyon bejött. Prince zenéjét a Let’s Go Crazy óta imádom, még a suliban Gaskó barátommal örjöngtünk rá, amíg a többiek még a Modern Talking-nál és a Flashdance-nél voltak leragadva. Szóval Dublin megspékelve a funky-herceggel. És akkor láttam meg a neten a koncerthelyszínt, a Malahide kastélyt. Kész voltam! Nagyon állatul néz ki! Olyan igazi vár, mint ami az amerikai filmekben van kerek bástyákkal, csipkés tornyokkal, szélkakassal – igaz ilyenből Írországban van vagy néhány tucat.
De koncerthelyszínnek nem akármilyen!
Fellépett már itt Joe Cocker és a Radiohead is néhány tízezer néző előtt. Bevallom irígykedtem egy sort, de gratulálok a nyertesnek! Élvezze Dublint ő is annyira, mint én és megdöglenék képekért a Kis Herceg fellépéséről a kastéllyal a háttérben.
Marad a Sziget és Prince, meg a dublini emlékek egy Guiness-szel a kezemben.
Az sem utolsó.
 
 
Támogatta Senia Group

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://denestamas.blog.hu/api/trackback/id/tr413108190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

art · http://www.nyctrip.blog.hu 2011.07.29. 11:21:11

Javaslom még megtekinteni a Slane castle-t, ahol szintén igen komoly koncerteket szoktak rendezni. en.wikipedia.org/wiki/Slane_Castle

Egyébként éljen a web2-es Tomi. :)

hajhullás 2011.07.29. 19:57:28

Én tényleg nagyon irigy vagyok! Prince nagy-nagy kedvenc, az egyik legnagyobb, és még soha nem voltam koncertjén! Most leszek! Elképesztő, hogy meg tudták hívni a Szigetre! Gratulálok a szervezőknek! Ott leszünk! Remélem találkozunk Tomi! Tetszik amit írsz!
süti beállítások módosítása